Simplu sau Tur-Retur
+5
seba_bm
oana3
gorgoman
laurian76
OchiReci
9 participanți
Pagina 1 din 1
Simplu sau Tur-Retur
Simplu sau Tur-Retur
Observ ca liga se va termina devreme pentru Seria A, astfel am o intrebare...pentru cei aflati in aceasta serie.
Doriti sa se joace 2 meciuri intre aceasi utilizatori [tur - retur cumva] sau lasam sistemul de 1 meci.
Postati pe langa vot si un mesaj ca sa vedem cine a votat.
--------------------------------
I notice that the league will end soon so I have a question for the player from seria A
Do you want to play 1 game betwen 2 player [ simplu ] or two game, like a championship [ tur - retur ].
Post your opinion also, to see who vote
Doriti sa se joace 2 meciuri intre aceasi utilizatori [tur - retur cumva] sau lasam sistemul de 1 meci.
Postati pe langa vot si un mesaj ca sa vedem cine a votat.
--------------------------------
I notice that the league will end soon so I have a question for the player from seria A
Do you want to play 1 game betwen 2 player [ simplu ] or two game, like a championship [ tur - retur ].
Post your opinion also, to see who vote
Re: Simplu sau Tur-Retur
Eu am votat pentru sistemul tur/retur....dar ar fi bine cu reducerea timpului de gandire.
laurian76- Winner T6 [2], T4 [1]
-
Numarul mesajelor : 321
Varsta : 48
Data de inscriere : 18/11/2007
Voturi pana acum :
LunaLevi
Oana3
Laurian76 / tur-retur
Seba_bm
Adijrz
OchiReci / tur-retur
Pinochio678
Uzzy2peu
Cojo5xxl
Gorgoman / simplu
Cel mai important vot e a lui Oana3, pentru ca ea e in clipa de fata castigatoarea si ar putea pierde locul 1 in cazul implementari noului sistem.
LunaLevi
Oana3
Laurian76 / tur-retur
Seba_bm
Adijrz
OchiReci / tur-retur
Pinochio678
Uzzy2peu
Cojo5xxl
Gorgoman / simplu
Cel mai important vot e a lui Oana3, pentru ca ea e in clipa de fata castigatoarea si ar putea pierde locul 1 in cazul implementari noului sistem.
eu am votat contra...sunt de acord ca au fost putine meciuri si s-au cam terminat...dar tur-retur nu se potriveste aici ca nu joci acasa sau in deplasare...e ca si cum in loc de 4 meciuri ai juca 8..eu nu m-am uitat la rezultate..cine a strans cele mai multe sau cele mai putine puncte..dar sunt ferm convins ca asha cum pe unii i-ar avantaja acest retur...la fel ai poate dezavantaja pe altii..o solutie mai buna ar fi ca de luna viitoare sa facem grupa de 15 sau chiar 20 de persoane.
Ai dreptate cu marirea numarului de jucatori din seria A...problema e ca apoi in seria B nu va mai fi nimeni....poate cu sporirea numarului de jucatori de domino....va fi posibila aceasta varianta!
-
A fost pana acum o seria de 20 de jucatori si a fost extrem de greu, multe meciuri nu sau jucat. De asta am luat decizia de a imparti in 2 seri pentru a se putea juca in ambele cat mai multe meciuri.
Seria A e foarte activa si de asta am propus acest sistem, in seria B inca mai e mult de jucat.
Seria A e foarte activa si de asta am propus acest sistem, in seria B inca mai e mult de jucat.
1. Nu am castigat inca liga. Uzzy a jucat abia 3 meciuri, deci mai are destule.
2. Sunt intru totul de acord cu gorgo. De luna viitoare sa se gaseasca o alta varianta de joc.
3. Nu sunt de acord cu schimbari in timpul desfasurarii turneului sau ligii, indiferent ca sunt pe primul sau ultimul loc.
2. Sunt intru totul de acord cu gorgo. De luna viitoare sa se gaseasca o alta varianta de joc.
3. Nu sunt de acord cu schimbari in timpul desfasurarii turneului sau ligii, indiferent ca sunt pe primul sau ultimul loc.
oana3- Winner T6 [2], T4 [1], Liga [3]
-
Numarul mesajelor : 203
UN SIGUR JOC INTRE PARTICIPANTU E CEL MAI BINE
NUMARUL DE JUCATORI SUFICIENT INTR O DIVIZIE ESTE MAXIM 15 SPUN EU
NUMARUL DE JUCATORI SUFICIENT INTR O DIVIZIE ESTE MAXIM 15 SPUN EU
15 e sufiecient...dar cu cat mai multe grupe valorice....si cu cat mai multi participanti....ACTIVI!
-
If u think on the games with players from Seria B, i vote for 2 games
dada3434- Winner Liga [1]
-
Numarul mesajelor : 92
Varsta : 52
Data de inscriere : 25/11/2007
Si eu sunt de acotrd ca mai bine creste numarul de jucatori din Seria A decat sa jucam tur-retur
Tur- retur e interesant , eu zic da.
pinochio678- General
- Numarul mesajelor : 148
Data de inscriere : 21/11/2007
1. Nu sunt de acord cu organizarea tur-retur
2. Daca Liga se termina repede, se poate organiza o alta editie imediat.
3. Timpul de joc sa ramana ca pana acum in Liga si T6
4. Am ramas putini pt.ca multi nu stiu de existenta acestui forum
Aceasta e parerea mea
2. Daca Liga se termina repede, se poate organiza o alta editie imediat.
3. Timpul de joc sa ramana ca pana acum in Liga si T6
4. Am ramas putini pt.ca multi nu stiu de existenta acestui forum
Aceasta e parerea mea
adijrz- Winner T6 [1]
-
Numarul mesajelor : 163
Varsta : 46
Data de inscriere : 22/11/2007
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum